De medisch adviseurs van 1Medisch Adviseur geven medisch advies in letselschadezaken. Onze artsen werken altijd in een gezamenlijke opdracht van het slachtoffer, diens belangenbehartiger en de verzekeraar. Hierdoor zijn wij volledig onafhankelijk. Oftewel: slachtoffers zijn op deze wijze verzekerd van een onpartijdig en objectief medisch advies. Ons medisch adviesbureau kan worden ingeschakeld bij verkeers- en bedrijfsongevallen, ongevallenverzekeringen, reis- en annuleringsverzekeringen en beroepsziekten.

Full-service dienstverlening

1Medisch Adviseur verzorgt het gehele medische beoordelingstraject. Van (spreekuur-) planning, medische machtiging en het opvragen van medische informatie, tot het opstarten van medische expertisetrajecten. De medisch adviseur is daarbij toegankelijk voor slachtoffers en begeleidt hun hersteltraject. Tijdens het medisch traject kunnen de betrokken partijen altijd hun dossier inzien en volgen, dus transparantie voor alle partijen. Ook dat voorkomt onnodige discussies en is vooral voor het slachtoffer erg fijn!

Overige diensten bij letselschade

In letselschadetrajecten geven wij ook ‘third opinions’. We kunnen (eenmalig) worden ingeschakeld, bijvoorbeeld als een schaderegelingstraject vastloopt door een meningsverschil tussen twee medisch adviseurs. Onze ‘third opinion’ met een onafhankelijke visie geeft helderheid in de zaak, wat zorgt voor een vlotter vervolgtraject en het voorkomen van meer vertraging. Bij een vastgelopen medisch traject met tegengestelde medische adviezen doorbreekt onze medische mediation de impasse. Het helpt partijen verder door medische verheldering en een scenarioschets. 1Medisch Adviseur deelt graag haar kennis en kunde en daarom verzorgen onze experts regelmatig scholing, treden zij op als sprekers bij symposia of worden zij als projectmanager ingezet.

Waarom medisch advies bij 1Medisch Adviseur?

    • Slachtoffervriendelijk
    • Toegankelijke medisch adviseurs
    • Ook begeleiding van slachtoffers bij hun herstel
    • Volledig inzicht in medisch traject voor slachtoffers en partijen
    • Wetenschappelijk aangetoond: een sneller traject met lagere kosten en gelijkblijvende schade-uitkering

Meer informatie over medisch advies

Wil je meer informatie over medisch advies bij 1Medisch Adviseur? Of over onze andere diensten op het gebied van letselschade? Kijk dan op de pagina Onze diensten of neem contact met ons op.

De medisch adviseurs van 1Medisch Adviseur geven medisch advies in letselschadezaken: neutraal én onafhankelijk