Onze verzekeringsartsen verrichten onafhankelijke medische expertises. De arts maakt een vertaalslag van een medische aandoening naar de beperkingen en mogelijkheden in het dagelijks functioneren van het slachtoffer. Vanzelfsprekend verrichten we deze medische expertises op een deskundige, objectieve, onafhankelijke én klantvriendelijke wijze. Onze verzekeringsartsen hebben namelijk ruime ervaring zowel op het gebied van letsel als arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV). We verrichten deze deskundigenonderzoeken voor zowel particulieren, verzekeringsmaatschappijen, advocatenkantoren als rechtbanken. Dit doen we vanaf diverse oproeplocaties in Noord-Brabant én aan huis.

Expertise AOV & letselschade

Bij een expertise op het gebied van AOV geven we een oordeel over de belastbaarheid. Onze arts brengt oorzakelijke, onderhoudende en/of herstelbelemmerende factoren in werk, privé en persoon helder in kaart. Daarbij geeft de arts ook therapeutische suggesties.
Onze expertiseonderzoeken bij letselschade zijn gericht op het vaststellen van de belastbaarheid. Door onze ervaring met letselschadetrajecten kunnen wij ook vragen beantwoorden over de gevolgen van het ongeval op de belastbaarheid. Maar ook over eventuele toekomstrisico’s en de gevolgen op al aanwezige ziekten en klachten.

Waarom een expertise bij 1Medisch Adviseur?

  • We hebben een partijneutrale positie
  • We vertellen graag het eerlijke medisch verhaal
  • Onze verzekeringsartsen hebben ruime ervaring op zowel het gebied van AOV als letsel
  • Onze artsen geven ook advies over herstelgedrag en therapeutische opties, onderhoudende factoren, toekomstrisico’s en pré-existente problemen

Meer informatie over medische expertises

In het filmpje zie je alles over onze medische expertises. Op deze pagina staan de verschillende stappen bij een medische expertise beschreven. Heb je tussendoor vragen? Je kunt altijd contact met ons opnemen. >> Ga naar Stappen bij medische expertise >>