Third opinions, medische mediation, de begeleiding van slachtoffers bij arbeidsongeschiktheid en het delen van kennis en kunde. 1Medisch Adviseur doet nog veel meer dan het geven van medisch advies en het verrichten van verzekeringsgeneeskundige expertises. We geven op deze pagina graag een overzicht van onze overige diensten bij letselschade en arbeidsongeschiktheid.

Stethoscoop

Thirds opinions en medische mediation

In letselschadetrajecten geven wij third opinions. We worden (eenmalig) ingeschakeld bijvoorbeeld als een schaderegelingstraject vastloopt door een meningsverschil tussen twee medisch adviseurs. Onze third opinion met een onafhankelijke visie geeft helderheid. Dit zorgt voor een vlotter vervolgtraject en het voorkomen van meer vertraging.
Bij een vastgelopen medisch traject met tegengestelde medische adviezen, doorbreekt onze medische mediation de impasse. Het helpt partijen verder door medische verheldering en een scenarioschets.

videoconsult

Begeleiding bij arbeidsongeschiktheid

Binnen een letselschadetraject kan behoefte ontstaan aan begeleiding van het slachtoffer bij zijn arbeidsongeschiktheid. Bijvoorbeeld bij een zelfstandig ondernemer zonder een arbeidsongeschiktheidsverzekering, waarbij een bedrijfsarts ontbreekt. De medisch adviseur van 1Medisch Adviseur begeleidt een slachtoffer dan via videogesprekken. Bij zo’n begeleiding bij arbeidsongeschiktheid bespreken de medisch adviseur en het slachtoffer hoe het gaat en welke klachten en beperkingen er nog zijn. Ook spreken zij samen een opbouwschema af.

Delen van kennis en kunde

1Medisch Adviseur deelt graag haar kennis en kunde. Daarom verzorgen onze experts regelmatig scholing. Ook treden zij graag op als sprekers bij symposia of worden zij als projectmanager ingezet.

 

Meer informatie over overige diensten

Wil je meer weten over één van onze overige diensten bij letselschade of arbeidsongeschiktheid? Je kunt altijd contact met ons opnemen.